Італійський салат вважається справжнім, якщо його інгредієнти кольору італійського прапора. І в цьому салаті можна простежити такі кольори - зелений, білий, червоний. Джерелом зеленого кольору виступає вітамінне листя салату, червоним салат наділили маленькі кисло-солодкі томати черрі, а ось білим кольором обдарував незамінний у безлічі італійських страв сир моцарела, який відрізняється приємним смаком і ароматом. І, звичайно ж, тут дуже доречним буде незмінний італійський гастрономічний атрибут - оливкова олія, а також часник і гірчиця, які додають пікантність і вишуканість смаку і запаху.
Салат помити, обсушити, порвати руками, перемішати.
Черрі вимити і розрізати на половинки.
Для заправки: з'єднати оливкову олію, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і перемішати.
До листків салату додати черрі і дуже акуратно перемішати.
Зверху викласти моцарелу (якщо маленькі кульки, то не подрібнювати), полити заправкою і подавати.