Суп із цукіні з томатною приправою може сміливо претендувати на звання найулюбленішого у вашому сімейному меню. Страва може похвалитися і наявністю корисних овочів, і курячим бульйоном, який вгамує голод, і цікавими приправами. Оливкова олія, яку слід додавати в суп, дарує страві дуже ніжний смак. А насіння фенхелю робить його таким ароматним, що люди, які проходять під вікнами, будуть мимоволі принюхуватися. Пряна ароматна страва сподобається і тим, хто дотримується дієти, так як вона низькокалорійна. І ще один плюс - вам не потрібно витрачати на неї багато часу, адже весь процес приготування в цілому займає 35 хвилин.
Розігріти 1.5 столової ложки оливкової олії в каструлі на середньому вогні. Додати нарізаний кріп, цукіні, цибулю, насіння фенхелю і обсмажувати від 4 до 5 хвилин.
Додати бульйон, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, доки овочі не стануть м'якими, близько 15 хвилин. Змішати все в блендері до однорідної маси, повернути в каструлю. Приправити за смаком сіллю і перцем.
Тим часом, нагріти в сковороді 1/2 столової ложки оливкової олії на середньому вогні. Додати помідори і обсмажити близько 1-2 хвилин. Зняти з вогню. Додати 1 столову ложку рубаного кропу, додати сіль і перець.
Перед подачею на стіл, додати в суп обсмажені помідори.