Млинці на грейпфрутовому соку
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Млинці на грейпфрутовому соку

Скільки ж різних рецептів млинців існує! Причому в кожній країні їх готують по-різному. Один з таких рецептів - це млинці на соку грейпфрута. На перший погляд може здатися, що млинці виходять кислуватими, але це тільки здається. Насправді, в грейпфруті дуже багато корисних речовин. Через те, що це цитрус, в ньому багато вітаміну С, а він дуже необхідний нашому організму в різну пору року. Сік можна брати і фреш, і з магазину. Звичайно, перший варіант смачніший. Але, повірте, млинці виходять в будь-якому разі, в хорошому сенсі, незвичайні і з особливими нотками.

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно - 2 ст.
  • Яйця - 2 шт.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Грейпфрутовий сік - 1 ст.
  • Буряковий сік - 50 мл.
  • Вода - 1 ст. (або трохи більше)
  • Сіль - щіпка
  • Сода - щіпка
  • Рослинна олія  + для змащування сковороди - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Яйця збити з сіллю і цукром. Просіяти борошно. Розмішати до отримання однорідної маси без грудочок (для цього можна використовувати блендер або ручний міксер).

  • 02

    Потім додати сік грепфрута, буряка, сіль, соду і рослинну олію. Ретельно перемішати.

  • 03

    Дати настоятися протягом 20 хвилин (можна відразу почати) і випікати з двох сторін.