Скільки ж різних рецептів млинців існує! Причому в кожній країні їх готують по-різному. Один з таких рецептів - це млинці на соку грейпфрута. На перший погляд може здатися, що млинці виходять кислуватими, але це тільки здається. Насправді, в грейпфруті дуже багато корисних речовин. Через те, що це цитрус, в ньому багато вітаміну С, а він дуже необхідний нашому організму в різну пору року. Сік можна брати і фреш, і з магазину. Звичайно, перший варіант смачніший. Але, повірте, млинці виходять в будь-якому разі, в хорошому сенсі, незвичайні і з особливими нотками.
Яйця збити з сіллю і цукром. Просіяти борошно. Розмішати до отримання однорідної маси без грудочок (для цього можна використовувати блендер або ручний міксер).
Потім додати сік грепфрута, буряка, сіль, соду і рослинну олію. Ретельно перемішати.
Дати настоятися протягом 20 хвилин (можна відразу почати) і випікати з двох сторін.