Сирний суп - це не просто звичайна рідка страва, це свято для живота, яке можна влаштувати собі всього за півгодини. Простий у приготуванні суп порадує кожного, навіть найвибагливішого члена сім'ї. А плавлений сирок, зробить страву такою ніжною, повітряною і незвичайною, що ви відчуєте себе маленькою дитиною. Ніжний оксамитовий смак супу сподобається абсолютно всім. Також в суп можна додати червоний болгарський перець, який додасть барв у страву. До речі, ви можете збільшувати порції сирка, що зробить суп ще густішим. Спробуйте цей суп і ви, безсумнівно, захочете його готувати завжди. Смачного!
Картоплю нарізати кубиками і закласти варитись в каструлю.
Моркву і цибулю порізати кубиками. Обсмажити до золотистого кольору і додати до картоплі, коли вона вже буде готова.
Плавлений сирок нарізати міні-кубиками. Треба мати на увазі, те, що якщо хочеться смачний сирний суп - не треба економити на плавленому сирі, оскільки саме від нього залежить смак супу.
Далі сир покласти в каструлю, зменшити вогонь і дати йому повністю розчинитися.
Коли це станеться, треба додати зелень і дати супу трохи настоятися.