Сирний суп
Кількість порцій - 5
Час приготування - 30 хв

Сирний суп

Сирний суп - це не просто звичайна рідка страва, це свято для живота, яке можна влаштувати собі всього за півгодини. Простий у приготуванні суп порадує кожного, навіть найвибагливішого члена сім'ї. А плавлений сирок, зробить страву такою ніжною, повітряною і незвичайною, що ви відчуєте себе маленькою дитиною. Ніжний оксамитовий смак супу сподобається абсолютно всім. Також в суп можна додати червоний болгарський перець, який додасть барв у страву. До речі, ви можете збільшувати порції сирка, що зробить суп ще густішим. Спробуйте цей суп і ви, безсумнівно, захочете його готувати завжди. Смачного!

Інгредієнти

  • Сир плавлений - 2-3шт
  • Картопля - 8-9шт
  • Морква - 1шт
  • Цибуля - 1шт
  • Зелень - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Вода або бульйон - 3-4л

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю нарізати кубиками і закласти варитись в каструлю.

  • 02

    Моркву і цибулю порізати кубиками. Обсмажити до золотистого кольору і додати до картоплі, коли вона вже буде готова.

  • 03

    Плавлений сирок нарізати міні-кубиками. Треба мати на увазі, те, що якщо хочеться смачний сирний суп - не треба економити на плавленому сирі, оскільки саме від нього залежить смак супу.

  • 04

    Далі сир покласти в каструлю, зменшити вогонь і дати йому повністю розчинитися.

  • 05

    Коли це станеться, треба додати зелень і дати супу трохи настоятися.